default logo

Ons team

Erik Vos
Slager / Eigenaar

Erik Vos is de eigenaar van slagerij de Vos.Hij runt deze onderneming samen met Maaike de Boer.

Het slagersvak zit Erik in het bloed ,vanaf zijn veertiende liep hij al in het slachthuis rond te stappen.

Na de SVO-slagersopleiding is Erik de productie in gegaan, slachten en uitbenen van koeien en varkens.

In 2003 kreeg Erik de kans om deze slagerij over te nemen en uit te bouwen tot een slagerij met een goede naamsbekendheid.

Medio 2014  heeft Erik zijn droom gerealiseerd met het openen van de Rib Royal ,een thuisbezorg-restaurant met het kwaliteitsvlees van de slagerij,lekker en alles gemaakt met heerlijke verse huisgemaakte groentes en sauzen.

Maaike de Boer
Winkel / Eigenaar

Mijn naam is Maaike de Boer .

Samen met Erik run ik met heel veel plezier deze mooie ambachtelijke slagerij.

Naast de verzorging van onze kids ,ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en het regelen van de braderieën.

Ook ben ik dagelijks te vinden in de winkel , achter de toonbank om onze mooie producten te promoten en te verkopen .

De omgang met klanten ,het babbeltje, een luisterend oor, advies geven over de bbq’s en buffetten, ik vind het geweldig om te doen.

Wanneer ik in de gelegenheid ben kunt u mij ook treffen op 1 van de talloze braderieën ,waar we staan met onze smulartikelen en de bekroonde droge worsten.

Ik hoop u gauw eens te treffen bij ons in de winkel of op 1 van onze braderieën.

 

Josee Pen-Broekhuizen
Winkel / Ribs Royal

Mijn naam is Jose

Ik werk vanaf mijn 15de in deze slagerij, en ben begonnen als leerling-verkoopster.Daarnaast hielp ik mee met de schoonmaak.

Tegenwoordig heb ik de winkelverkoop onder mijn hoede samen met Maaike.We zijn samen 2 handen op 1 buik, en voelen elkaar ook perfect aan.

Onze collega’s noemen ons Team Wijd maar we zijn samen natuurlijk het Top Team van deze slagerij.Onze klanten snappen dat wel.

De omgang met onze klanten vind ik het leukste, maar af en toe help ik Erik ook mee met de bestellingen van de slagerij en sta ik ook af en toe in de Ribs keuken. Ook leuk hoor, maar liever sta ik te verkopen.

Wat ik ook een leuke afwisseling vind is het maken van onze smulschalen en het in elkaar draaien van de bbq-en gourmetpakketten.

Al met al best wel een leuke afwisseling in mijn baan.Ik werk 20 uren in de slagerij en daarnaast ben ik een trotse full-time  moeder van een mooie  dochter,die ook de nodige tijd van mij vraagt.

Volgens mij heb ik het meeste van mijn leuke job wel verteld en ik hoop u dan ook gauw eens te treffen in onze ambachtelijke slagerij.

groetjes Jose

Berber Boschma
Winkel / Ribs Royal

Hoi ,mijn naam is Berber

Ook ik werk in de mooiste slagerij van Drachten, eigenlijk  was dit mijn part-time baantje en zou ik na mijn opleiding aan de hotelschool ,dit warme nest verlaten. Maar u ziet ,ik ben een beetje honkvast en vindt het eigenlijk wel heel gezellig hier.Daarom heb ik maar besloten om hier te blijven en te proberen ,om mijn capaciteiten hier de vrije loop te laten .Het resultaat mag er dan ook best zijn, stond ik eerst alleen maar in de verkoop, tegenwoordig kan ik op alle vlakken wel een steentje bijdragen.Het afwisselende aan mijn job vind ik juist het allerleukste, geen dag is hier hetzelfde. Naast mijn werkzaamheden in de slagerij, sta ik ook mijn mannetje in de Ribs Royal. Vanaf dag 1 heb ik samen met ons team de lijnen uitgezet  met betrekking tot het assortiment, bakken en nieuwe ideeën uitwerken.Sinds vorig jaar heb ik samen met Erik de algehele leiding in de Ribs en komt zo mijn opleiding toch goed van pas.Mijn collega’s vinden me een flapuit, maar zelf vind ik dat dat best wel meevalt, ik zeg liever de dingen recht voor zijn raap, dat is voor iedereen duidelijker.Volgens mij heb ik mijn verhaaltje wel verteld en is het weer tijd om over te gaan tot de orde van de dag.

Groetjes Brebs

P.s Mijn collega’s zijn ook mijn beste vrienden hoor!!