default logo

Ons team

Fred

Even voorstellen:

Mijn naam is Fred en ben sinds 2019 in dienst bij slagerij de Vos als chef-slager.

Erik Vos
Slager / Eigenaar

Erik Vos is samen met Maaike de Boer eigenaar van slagerij de Vos.

In 2003 heeft hij deze slagerij overgenomen en samen met Maaike uitgebouwd tot wat het nu is geworden.

Het slagersvak zit Erik in het bloed ,vanaf zijn veertiende liep hij al in het slachthuis rond te stappen.

Na de SVO-slagersopleiding is Erik de productie in gegaan, slachten en uitbenen van koeien en varkens.

Medio 2014  heeft Erik zijn droom gerealiseerd met het openen van de Rib Royal ,een thuisbezorg-restaurant met het kwaliteitsvlees van de slagerij,lekker en alles gemaakt met heerlijke verse huisgemaakte groentes en sauzen.

In 2019 kreeg Erik de kans om bij Feenstra Vlees het complete slachtproces op poten te zetten, een mooie uitdaging. Met het slachten van varkens in eigen beheer en het opzetten van het Porc Locale-concept heeft Erik daar op dit moment de handen vol aan. De reden dat we op zoek zijn gegaan naar een allround chef-slager. Deze vaardigheden hebben we gevonden in Fred, de rechterhand van Maaike.

 

Maaike de Boer
Winkel / Eigenaar

Mijn naam is Maaike de Boer .

Samen met Erik run ik met heel veel plezier deze mooie ambachtelijke slagerij.

Naast de verzorging van onze kids ,ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en het regelen van de braderieën.

Ook ben ik dagelijks te vinden in de winkel , achter de toonbank om onze mooie producten te promoten en te verkopen .

De omgang met klanten ,het babbeltje, een luisterend oor, advies geven over de bbq’s en buffetten, ik vind het geweldig om te doen.

Wanneer ik in de gelegenheid ben kunt u mij ook treffen op 1 van de talloze braderieën ,waar we staan met onze smulartikelen en de bekroonde droge worsten.

Ik hoop u gauw eens te treffen bij ons in de winkel of op 1 van onze braderieën.